2013. július 1., hétfő

~Szereplők§

Szereplők.

Selena Gomez
Kor:18
Születési hónap,nap: Július:08 ( Most lesz 19 éves.)
Becenév: Sel,Selly,Selenita.
Legjobb barátnője Demi Lovato. Mindig magabiztos lány. Tudja mit akar. Okos is. Magán tanuló volt. A vizsgákon mindig jeleskedett. Szereti az állatokat. Van két kis kutyája . Jess és Toddy.
Sokszor reagálja túl a dolgokat. Hisztérikus is de csak reggel amikor fel kel és nem talál semmit. Alapjába véve nagyon jó fej csajszi. Kis korától kezdve színészkedik és énekel.
Hobbija:Sokat focizik. Kedvenc színe a pink.




Miley Cyrus.
Kor:19
Születési hónap, nap: Augusztus 19.(Most lesz 20 éves.)
Becenév:Ego manó,Mili,Mil.
Legjobb barátnője Taylor Swift. Mindent meg tud vele beszélni. Kis koruk óta legjobb barátnők. Miley és Taylor kis koruk óta színészkednek és énekelnek.
Nagyon gondoskodó lányka. A humora is helyén van. Rengeteget gitározik. Eléggé ego manó. Képes a tükör előtt állni egy órát és a haját meg a sminkjét csinálja. Rengetegszer  idegeskedik. Főleg szerettei miatt. Kosarazik és a kedvenc színe az ezüst.



Bridgit Mendler
Születési hónap ,nap: Szeptember 6.( 19 éves lesz)
Kor:18
Bevenév: Brig.
Bridgit mindig egyedül érezte magát. Amig nem találkozott a 4 legjobb barát nőjével.A történetben egy kicsit később kezd el szerepelni. Bridgit hűséges típus. Nem csalná meg a barátját. Nem cserélné le legjobb barátnőit semmire sem. Ő is híres. Színész és énekes. Elbűvölő.  Maga a lány és a személyisége is.
Eléggé figyelmetlen ezért le marad sok dologról amiről később tájékoztatják a csajok. Nagyon szétszórt. Sokszor van szét csúszva. Főleg amikor késésben van. Először anyjával él  New Yorkban. Majd Londonba költözik.Ha van ideje
boowling klubba jár. Kedvenc színe a kék.


Demi Lovato
Kor:19
Születési hónap nap: December 3.( 20 éves lesz)
Becenév: Den.
Legjobb barát nője Selena. Vad és energikus csaj. Neki bulizás az élet. Soha nem áll le. Képes fenn akadni sok dolgon. Kiszámíthatatlan.  Kissé negatív. Sokszor rosszul áll a dolgokhoz. De nagyon boldog,hogy rázós múltja után bulizhat és élvezheti az életét.
Sokat jár úszni uszodákba.Kedvenc színe a fekete.




Taylor Swift.
Kor:19
Születési hónap nap: Március 4. (Most volt 19 éves)
Becenév:Tay.
Rendi kis csaj. Helyén van az esze. Jóindulat vezérli mindig. Ki mondja azt amit gondol. Rettentően őszinte. Kis kora óta Miley-al együtt színészkedik és énekel. Abban különböznek,hogy Taylor modellkedik is.
Szerelmi életében bizonytalan. Nem bízik hamar meg az emberekben. Munkáját nagyon komolyan veszi. Az életben is komoly .Kézilabdázik .Kedvenc színe a piros. Reggelenként futni szoktak Miley-val.


 
Harry Styles.
Kor:19
Becenév:Harold,Hazza.
Aranyos srác. Kissé perverz. De tud küzdeni. Ha szeret valakit nem engedi el. Kedvenc színe a zöld. Rögbizik. Mint tudjuk ő egy bandában énekes. Londonban él 4 idióta haverjával.



Liam Payne.
Kor:20
Becenév:Li.
Lehet,hogy nem ő a legidősebb a fiúk közt de neki van a legnagyobb felelőssége. Egy veséje van. Apáskodó.


Louis Tomilson
Kor:21
Becenév:Loui,Tommo,Répa.
Ő a legidősebb és a leggyerekesebb egyszerre. Imádja a répát és a csíkosat. Különösképpen imádja Kevint a galambját (nem élő).Kedves és figyelmes is. A csapatban ő a legviccesebb.


Niall Horan
Kor:20
Becenév: Ni,Nill maci.
A szőke kis ír hercegünk. Imád enni. Szeretetre méltó. Kedves és figyelmes.



Zayn Malik
Kor:20
Becenév: Egos,Bad Boy,Zain.
Ego manó Bradfordi Bad Boy. Szeret sokáig aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése